مسئله فقط همخوانی مطرح نیست . احتمالا کارت شما دچار مشکل شده.
حالا که عیب مشخص شده در صورت تمایل در تاپیک پشتیبانی گیگابایت نظرتون ر علام بفرمائید
دفترچه تجربیات کاربران از e-Support گیگابایت در ایران
مسئله فقط همخوانی مطرح نیست . احتمالا کارت شما دچار مشکل شده.
حالا که عیب مشخص شده در صورت تمایل در تاپیک پشتیبانی گیگابایت نظرتون ر علام بفرمائید
دفترچه تجربیات کاربران از e-Support گیگابایت در ایران
|
|
کاربر شهرسختافزار
خب پس اجازه بدید من کارت رو بدم به یکی دیگه تست کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینم واقعا این طوریه......
اوکی ایراد و عیب مشخص هست باز هر جور که صلاح میدونید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط E110 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام
سال گذشته سیستمی خریدم که روی ویندوز 10 گرافیک مشکل پیدا میکرد
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum/f384/[%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF-%DA%AF%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AA]%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D9%85%D8%A8%D9%84-z170x-gaming-3-a-58866/index3.html
و تصویر فریز میشد. ناگزیر باید ریستارت میکردم فرصت عیب یابی پیدا نکردم واسه همین این یه ساله از گرافیک مین بورد استفاده کردم
الان دوباره که خواستم گرافیک رو جا بزنم پس از روشن کردن سیستم میبینم که گرافیک شناخته شده (فنش کار میکنه)
اما مانیتور به حال اسلیپ میره و تصویری نیس... درآوردم و دوباره جا زدم اما باز همون
امسال گفتم شاید بتونم درایوری چیزی جدید نصب کنم تا باز از این گرافیک استفاه کنم که مشکل الان چیز دیگه شده!
تا اینکه گرافیک رو به درگاه پی سی آی اکسپرس میانی زدم. این بار تصویر اومده... موضوع فریز شدن رو هم در حال بررسی هستم
چرا با درگاه قبلی تصویر بالا نمیاد؟ اشکال از مین بورده؟ باید چی کار کنم؟ جی 1 گیگا هست سال گذشته شهریور خریدم
آخرین ویرایش توسط E110 در تاریخ 18-09-17 انجام شده است
بله مادربرد را ببرید گارانتی تا بررسی کنند . و اسلات pcie را تست کنند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط E110 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
E110 (18-09-17)
کاربر شهرسختافزار
شهرستانمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چقدر گارانتی د اره؟
و اینکه تعویض با نو هست؟
چقدر طول میکشه؟ میتونم سال بعد بفرستم؟
|
|
باید ارسال کنید به همراه توضیحات به گارانتی . به سایت آوا›نگ مراجعه کرده و ممکنه نماینده خدمات داشته باشه در شهر شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط E110 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون موارد هم باید توسط کارشناس گارانتی بررسی بشه
DOOM999 (18-09-17)
کاربر شهرسختافزار
مرسی جناببرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این رو بگم وقتی این کارت رو نصب کردم روی خشاب وسطی بعد یه مدت دوباره تصویر فریز شد... اما از وقتی که درایورش رو آپدیت کردم این مشکل برطرف شده خدا رو شکر
فقط این موضوع اسلات اولی مونده
سوالی که دارم:
تفاوتی ایا هست بین این سه اسلات pci express؟؟
و اینکه مشکل از کجا میتونه باشه؟ چون من ناشی نیستم که خواسته باشم به بورد صدمه ای زده باشم
کاربر شهرسختافزار
جناب سلام مجدد
چند روزه که دارم با سیستم کار میکنم
خواستم اسلات سوم رو تست کنم... بله شما درست میفرمایید سرعت باس روی 4 هست
همه چی هم اوکی هست و دیگه فریز نشده تصویر
اما الان دوباره که خواستم بزنم اسلات دوم... اسلات 2 هم شده مثل 1 !!
ینی وقتی به این دو اسلات وصل میکنم... گرافیک شناخته میشه فن کار میکنه اما تصویر نمیاد
الان دوباره گذاشتم رو اسلات 3... چرا اینجوریه؟!!
شما که دست به تعمیر هستید فک میکنید مشکل از گرافیکه یا از مین؟
راه اینه گرافیکو جای دیگه تست کنم یا اینکه گرافیک دیگه ای روی این مین بورد
اما عجیبه... انگار به لول پایین که میریم دیگه لول بالا کار نمیده !!
نظر شما چیه؟ تا حالا به این مورد برخوردید؟
یکبار CLEAR CMOS کنید . درست میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط E110 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks